Wie zijn wij

Het Kenniscentrum Vrijwilligersvervoer is opgericht door Marieke Boon en Femke Nannes. Marieke ontwikkelde in 2010 de HugoHopper in Heerhugowaard. Een vervoersdienst die met dank aan de ruim 150 vrijwilligers zowel vaste lijndiensten als deur tot deur vervoer aanbiedt en ruim 35.000 mensen per jaar vervoert. Femke ontwikkelde de Zoefzoef, kleinschalig elektrisch vervoer in de binnenstad van Haarlem. De Zoefzoef rijdt in drie stadsdelen deur tot deur vervoer als aanvulling op Wmo-vervoer.

We zijn beide sociaal ondernemer met een frisse en constructieve blik. We zijn ondernemend en doelgericht en werken naar concreet resultaat: een nieuwe samenwerking, een praktisch advies, het opzetten van een netwerk of een nieuwe vervoersdienst.

Sinds 2016 doen wij onderzoek naar vrijwilligersvervoer in opdracht van diverse overheden en vervoerders. Hierdoor kunnen we vanuit diverse perspectieven kijken: gemeente, provincie, taxi- en vervoersbedrijven en vervoersinitiatieven met vrijwilligers. Het liefst opereren we tussen deze partijen met oog voor ieders belang.

Benieuwd hoe we naar jouw vraagstuk of situatie kijken? We drinken graag een kop koffie om kennis te maken.

Marieke Boon

Kwartiermaker | Projectleider | Adviseur

Marieke Boon 06 42 08 75 65

marieke@kenniscentrumvrijwilligersvervoer.nl

MariekeBoon

Femke Nannes

Kwartiermaker | Projectleider | Adviseur

Femke Nannes 06 44 15 92 72

femke@kenniscentrumvrijwilligersvervoer.nl

FemkeNannes

Abonneren op de nieuwsbrief

Wanneer je hieronder je gegevens invult ontvang je de nieuwsbrief, deze verschijnt 2 tot 4 keer per jaar.

Wij gaan in het kader van de privacywet zorgvuldig met jouw gegevens om.

* Verplicht

Wij werken samen met