VSBfonds heeft geld beschikbaar voor mensen die ideeën hebben voor sociale of culturele activiteiten in Noord-Holland. Adviseurs van het fonds zitten vrijdag 4 februari van 09.30 tot 14.00 uur klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan over
hun plannen.

Mensen met mooie ideeën
VSBfonds is op zoek naar mensen met mooie ideeën waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waardoor deze mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap. Initiatiefnemers kunnen contact opnemen met de regio-adviseurs van de provincie Noord-Holland. Zij kunnen met hen bespreken of hun project in aanmerking komt voor een donatie.

Heb jij mooie ideeën?
Wie een idee heeft voor een sociale of culturele activiteit in Noord-Holland, kan een afspraak maken voor een online speeddate op vrijdag 4 februari via www.vsbfonds.nl/over-vsbfonds/contact/noord-holland. Men krijgt in het gesprek de gelegenheid om het initiatief via een videoverbinding te presenteren. Na afloop van het gesprek krijgt men feedback zodat men direct weet of het idee of project mogelijk past bij het donatiebeleid van VSBfonds.

Over VSBfonds
VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. Meer info op www.vsbfonds.nl.